Mitä teemme

Palveluihimme kuuluu ohjelmistokehityksen ja ohjelmistointegraatioiden lisäksi IT-palveluiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Toimintamme perusta on palveluiden ja tuotteiden toimivuus, realistinen hinta-laatusuhde ja riippumattomuuden turvaaminen. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaan kanssa kehittää ja ylläpitää asiakkaan tarpeisiin nopeasti mukautuva toimintaympäristö.

Integrointi

Ohjelmistointegroinnin lisäksi teemme sekä toimintaympäristöintegrointia että pienten ja keskisuurten järjestelmien integrointeja. Pitkä kokemuksemme mahdollistaa vaativienkin integrointien nopean suorittamisen.

IT-tuki

Konsultoimme asiakkaitamme erilaisten järjestelmien, mm. koneet, palvelimet, testerit, diagnostiikkalaitteet ja sovellusten hankinnassa. Suoritamme niiden tilauksen, asennuksen, ylläpidon, valvonnan ja hallinnoinnin. Annamme käyttöön tarvittavan koulutuksen ja käyttötuen. Palveluihimme kuuluu myös tiedonvarmistaminen ja palautus.

Verkkosivut

Luomme verkkosivut, -kaupan tai -sovelluksen juuri tarpeisiisi räätälöityinä vahvalla ammattitaidolla ja nykyaikaisilla teknologioilla. Hoidamme tarvittaessa myös hostauksen ja ylläpidon.